· 

herfstwandelingen /winterwandelingen

Dit is de tijd van het jaar dat we heerlijke wandelingen maken in het bos of velden.

Eigenlijk wandelen wij het hele jaar door met de honden.

Maar deze periode komt ons Nouka (huskydame) altijd heerlijk vies thuis (ze gaat namelijk door alle modderpoelen en heb ik een zwarte  hond ipv een bruine :))

Voor ons is een wandeling een heerlijk ontspannen moment en zalig tijd hebben voor elkaar. Genieten van de natuur en even enkel tijd voor hun alleen. 

Op deze foto staat ze met een vaste logee Leyla (golden retriever) die hier ook heel erg van geniet. 

Rond deze periode geef ik Nouka ook haar verwenbeurt een heerlijk bad en wordt ze heel goed uitgeborsteld zodat haar vacht terug goed kan ademen ( ze heeft nl een castratenvacht die héél makkelijk klit). Dit is ook de tijd van het jaar dat Nouka heel erg geniet van de modderpoelen,regen en kan ze heerlijk hond zijn.  Nouka is ook een echt typische husky en hoe kouder het wordt hoe meer ze in haar element is.  Nouka is niet zo een hele jonge dame meer en tegenwoordig worden de wandelingen aan haar aangepast en mogen ze maximum 1 u duren.  Maar ze straalt op wandeling en ze geniet ervan en dat is voor ons het belangrijkste.  Dus bij deze wens ik jullie ook heel veel wandelgenot met jullie trouwe viervoeters